Suomen Kulttuuriperinnön Tuki ry:n matka Vienan Karjalaan 4.-9.9.2012

OHJELMA

4.9. HELSINKI – KAJAANI -KUHMO
Saapuminen Kajaanin rautatieasemalle ( juna 8:12-14:38 ). Linja-autokuljetus asemalta Kuhmoon. Majoittuminen Matkakoti Parkkiin. iltatilaisuus Juminkeossa klo 18.00 alkaen.

5.9. KUHMO – KOSTAMUS – VUOKKINIEMI
Lähtö majoituspaikasta klo 9.00. Rajanylitys Vartiuksessa; saapuminen Kostamukseen n. klo 12.30. Lounas ja lyhyt kiertoajelu Kostamuksessa.
Saapuminen Vuokkiniemeen n. klo 16.00. Kiertoajelu kylässä ja sen perinteeseen tutustuminen. Majoittuminen perheisiin. Sauna ja illallinen perheissä.

6.9. VUOKKINIEMI – VENEHJÄRVI – VUONNINEN – UHTUA
Aamiainen majoitusperheessä, jonka jälkeen matka Venehjärveen. Venehjärvessä kylään tutustuminen ja lounas. Vuonnisessa runolaulajien Vaassila Kieleväisen ja Ontrei Malisen perintöön tutustuminen.
Saapuminen Uhtualle n. klo 17.00. Kiertoajelu; Majoittuminen ja illallinen perheissä Kansanmusiikkikonsertti .

7.9. UHTUA – HAIKOLA – PAANAJÄRVI
Aamiainen majoitusperheessä, jonka jälkeen lähtö Haikolaan kansankirjailija Ortjo Stepanovin kotikylään ja Kotikunnan tarina –romaanisarjan synnyinpaikkaan. Käynti Ortjon haudalla ja kirjailijamuseossa. Lounas Haikolassa.
Saapuminen Paanajärvelle n. klo 18.00, jonka jälkeen majoittuminen perheisiin, sauna ja illallinen. Ennen saunaa iltaohjelmaa ja kylään tutustumista.

8.9. PAANAJÄRVI – JYSKYJÄRVI
Aamiainen majoitusperheessä; ohjelmaa kylässä ja lounaan jälkeen lähtö Jyskyjärvelle. Jyskyjärvessä majoittuminen perheisiin, sauna ja illallinen. Mahdollinen yhteinen illanvietto.

9.9. JYSKYJÄRVI – KOSTAMUS – KUHMO
Aamiaisen jälkeen lyhyt kiertoajelu Jyskyjärvessä; lounaan jälkeen lähtö paluumatkalle. Saapuminen Kuhmoon n. klo 17.00. Linja-autokuljetus Kajaaniin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s