Hallitus, toimintasuunnitelma

Suomen Kulttuuriperinnön Tuki ry:n hallitus vuonna 2022

Jussi Heinämies, puheenjohtaja
(jussi.heinamies@gmail.com, puh. 0405173433)

Leena Eerola, varapuheenjohtaja

Liisa Larjamo, taloudenhoitaja

Leena Lusa

Matti Metsäranta

Taina Rasi

Liisa Vainio

Jäsenmaksut vuonna 2022:

Vuosijäsen 40 €

Perhe- tai opiskelijajäsen 20 €

Tukijäsen 100 € (vuosimaksu)

Ainaisjäsen 300 € (kertamaksu)

Yhteisöjäsen 200 € (vuosimaksu)


Muuriankkuri-lehden päätoimittaja Liisa Tarjanne

Lisäksi Liisa Tarjanteella Muuriankkuri -lehden päätoimittajana on oikeus osallistua hallituksen kokouksiin, joissa hänellä on puheoikeus mutta ei äänioikeutta.

YHTEYSTIEDOT

s-posti   yhdistys(at)kulttuuriperinto.org tai Jussi Heinämies  jussi.heinamies@gmail.com
 postiosoite Oikokatu 8 B  00170 HKI

http://www.kulttuuriperinnontuki.com

 

Suomen Kulttuuriperinnön Tuki ryn
toimintasuunnitelma vuodelle 2022

Yleistä

Suomen Kulttuuriperinnön Tuki ry, Främjandet av Kulturarvet i Finland rf.  on vuonna 1984 perustettu suomen- ja ruotsinkielinen yhdistys, jonka kotipaikka on Helsinki. Sen toiminta kattaa koko Suomen.

Suomen Kulttuuriperinnön Tuki ryn tarkoituksena on vaalia suomalaista kulttuuriperintöä edistämällä sen tutkimusta, suojelua, kestävää käyttöä ja hoitoa. Tavoitteen saavuttamiseksi yhdistys pyrkii lisäämään suomalaisten tietoisuutta kulttuuriperinnön arvoista edistämällä alan valistustoimintaa.

Suomen Kulttuuriperinnön Tuki ry toteuttaa tarkoitustaan omin hankkein sekä toimimalla yhteistyössä muiden kulttuuriperinnön vaalimista edistävien yhdistysten ja järjestöjen kanssa Suomessa ja ulkomailla. Yhdistys on Suomen Kotiseutuliiton jäsen.

Yhdistys tekee aloitteita ja esityksiä kulttuuriperinnön suojelemiseksi, harjoittaa julkaisu- ja tiedotustoimintaa (Muuriankkuri-lehti), järjestää seminaareja sekä jäsenilleen tutustumis- ja opintomatkoja ja vastaanottaa ja myöntää stipendejä ja avustuksia.

Huomionosoituksena  Suomen kulttuuriperinnön vaalimisesta esimerkillisellä tavalla yhdistys jatkaa Muuriankkuri-tunnustuslaattojen jakamista yksityisille henkilöille, yhdistyksille tai muille yhteisöille. Jos tällainen huomionosoitus on annettu tietyn kulttuuriperintökohteen vaalimisesta, pyritään siihen, että omistaja on valmis esittelemään kohdettaan ja kertomaan siitä yleisölle.  Tunnustuslaattoja myönnettäessä eri maakunnissa sijaitsevat arvokohteet otetaan tasapuolisesti huomioon.  

Toiminta

Koronapandemian tilanteen helpottuessa toimintaa pyritään jälleen palauttamaan normaalille tasolle. Yhdistyksen rahavarat eivät ole suoneet mahdollisuutta toimia totutulla tavalla. Viime vuosina perityillä jäsenmaksuilla ja saadulla julkisella tuella ei ole voitu kattaa toimintaa täysimääräisesti.  Vuoden 2022 aikana on tavoitteena lisätä jäsenmaksutuloja hankkimalla uusia henkilö-, yhteisö- ja tukijäseniä ja saada siten yhdistyksen taloustilanne paranemaan. Lisäksi haemme edelleen toimintatukea julkiselta puolelta.

Yhdistyksen jäsenrekisteri uudistetaan ajanmukaiseksi vuoden 2022 aikana. Tämä helpottaa jäsenhakemusten ja jäsenmaksujen käsittelyä sekä jäsenpalveluja.. Yhdistys saa Suomen Kotiseutuliiton jäsenenä uuden rekisterin edullisemmin käyttöönsä.

SKPT-Toimintasuunnitelma 2016

SKPT-Toimintasuunnitelma-2017

SKPT-Toimintasuunnitelma 2018

SKT . Toimintasuunnitelma 2022

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s