Jäsenyys

Liity Suomen Kulttuuriperinnön Tuki ry:n jäseneksiLogo blogiin

Lahjajäsenyys
Tukijäsenet

Tukiyhdistyksen jäseneksi voivat liittyä sekä yksityishenkilöt että yhteisöt.

Henkilöjäsenet voivat olla joko vuosijäseniä tai ainaisjäseniä. Ainaisjäsenmaksun maksaminen vapauttaa jäsenen vuosijäsenmaksun maksamisvelvollisuudesta ja –vaivasta.

Vuosi- tai ainaisjäsen voi myös halutessaan ryhtyä yhdistyksen tukijäseneksi. Tukijäsenyys sopii erityisesti niille, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa, mutta eivät voi ottaa aktiivisesti osaa toimintaan. Tukijäsenyys tarkoittaa vuotuista tukijäsenmaksua. Tukijäsenyyden voi lopettaa milloin vain.

Jäsenmaksut vuonna 2022:

Vuosijäsen 40 €
Perhe- tai opiskelijajäsen 20 €
Tukijäsen 100 € (vuosimaksu)
Ainaisjäsen 300 € (kertamaksu)
Yhteisöjäsen 200 € (vuosimaksu)

Voit liittyä jäseneksi lähettämällä liittymispyynnön osoitteeseen  yhdistys@kulttuuriperinto.org. Laita viestiin osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Voit myös kertoa, mikä erityisesti sai sinut lähtemään mukaan yhdistyksen toimintaan. Jäsenmaksu maksetaan yhdistyksen tilille Danske Bank FI52 8000 1001 8198 05.

Lahjajäsenyys

Kutsu myös ystäväsi mukaan yhdistykseen! Voit tehdä sen esimerkiksi maksamalla läheisesi vuosi- tai ainaisjäsenmaksun yhdistyksen yllä mainitulle tilille.

Lopullinen jäsenyys edellyttää jäsenmaksun maksamisen lisäksi henkilön suostumusta, joka hänen tulee toimittaa osoitteeseen yhdistys@kulttuuriperinto.org sekä tukiyhdistyksen hallituksen päätöstä ottaa henkilö jäsenekseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s